Pad tot huidige pagina

Voorstelling: [mi:t] - een ontmoeting tussen jong en ouder

Voorstelling: [mi:t] - een ontmoeting tussen jong en ouder

dance-connecst-company-corrie_web.jpg

9 december 2018, 20.30 - 22.00 uur

Inhoud

All-ages dansgezelschap Dance Connects Company presenteert op 9 december de voorstelling [mi:t] in theater CC Amstel in Amsterdam. Een moderne dansvoorstelling over de ontmoeting tussen jong en ouder, tussen het heden en de toekomst. Dansers van 19 tot 78 jaar tonen dat dansen niet alleen is voorbehouden aan jongeren en schept een ander beeld van de zogenaamde grijze massa achter de geraniums.

Tien dansers van over de 65, vier dansers van onder de 25. Samen met 3 choreografen en 4 muzikanten vormen zij Dance Connects Company. Echte mensen, divers in lichaam, leven, ervaring en persoonlijkheid tonen je niets anders dan schoonheid van hun kracht en vergankelijkheid.?

Waar je als twintiger nog een hele wereld te ontdekken hebt en overal bij moet zijn omdat je anders iets gemist hebt, kies je als zestiger voor wat je echt wil. ?
Het gevoel van kalmte en acceptatie van de oudere dansers is iets waar de jongere generatie van kan leren, terwijl zij op hun beurt hun energie delen met de ouderen en ze daarmee bij de tijd houden. De jeugd vliegt, schiet, schept op, overdrijft tot zij uiteindelijk oog in oog met de toekomst staat. Een toekomst die met open armen zegt “het komt allemaal goed”.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

CC Amstel

Adres

Cullinanplein 1, Amsterdam

Website

https://ccamstel.nl/programma/mi-t/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Normaal €15,-
Vrienden van Dance Connects €10,-
CJP / student €7,50
Stadspas groene stip €2,50
Tickets verkrijgbaar op https://ccamstel.nl/programma/mi-t/

Meer informatie

www.danceconnectscompany.nl