Pad tot huidige pagina

Concert: MHD

Concert: MHD

16 januari 2019, 20.00 uur

Inhoud

MHD komt op 16 januari naar AFAS Live

De Franse rapper en uitvinder van afrotrap MHD komt op 16 januari 2019 voor een concert naar AFAS Live. De show is onderdeel van een concertreeks, die in het teken staat van zijn nieuwe album '19'. De kaartverkoop start vrijdag 21 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

MHD begon zijn carrière in 2015 en is met zijn muziek nu al een inspiratiebron voor andere artiesten. De 23-jarige rapper met Guinese en Senegalese roots ontwikkelde het totaal nieuwe genre afrotrap, wat zijn doorbraak in de muziekwereld betekende. De muziek is een opzwepende en dansbare mix van Franstalige rap, afrobeat en trap, waarvoor hij inspiratie vond bij Afrikaanse artiesten Koffi Olomide en Fally Ipupa. Na het eerste succes volgde al snel het debuutalbum 'MHD' met hier op de ode aan de Kameroense voetballer Roger Milla. Daarop werd niet alleen zijn muziek maar ook zijn dansjes opgepikt door voetballers als Paul Pogba en Alexandre Lacazette.

De Franstalige songteksten met boodschap blijken geen belemmering te zijn voor de gestaag groeiende internationale fanbase. In 2017 wist hij met zijn dansbare muziek Lowlands, WOO HAH! en een uitverkocht Paradiso al op te zwepen. Dit jaar was hij te vinden op We Are Electric en prijkte hij als headliner op het programma van Encore Festival.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/mhd

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 35,84

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.