Pad tot huidige pagina

NL Cares: Help mee bij Converseren met Anderstaligen

NL Cares: Help mee bij Converseren met Anderstaligen

15 januari 2019 - 5 februari 2019, 13.00 - 15.00 uur

Inhoud

NL Cares biedt flexibel vrijwilligerswerk aan voor individuen en het bedrijfsleven. Je doet een activiteit wanneer het jou uitkomt en kiest iets dat bij jou past. Zo kom je in contact met mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Elke dinsdagmiddag is er bij Cybersoek een Open Inloop Taal. Dit is een laagdrempelig project waarbij iedereen welkom is die behoefte heeft aan taalondersteuning. In groepjes wordt er aan verschillende taalvaardigheden gewerkt zoals spreken, lezen en schrijven. Wij hebben verschillende vrijwilligers nodig die in kleine groepen (of één op één) spreekvaardigheid willen oefenen. Je converseert, let op uitspraak en vergroot de woordenschat van de deelnemers. Je wordt hierbij aangestuurd door ervaren docenten die je duidelijk uitleggen wat er geoefend moet worden en hoe. Interesse? Meld je aan via de site van NL Cares.

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Cybersoek

Adres

Timorplein 22, Amsterdam

Website

http://www.nlcares.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

info@nlcares.nl