Pad tot huidige pagina

NL Cares: Help mee bij Bewegen op Muziek bij de Rietvinck

NL Cares: Help mee bij Bewegen op Muziek bij de Rietvinck

ansichtkaart-nl.jpg

14 januari 2019 - 4 februari 2019, 10.30 - 12.00 uur

Inhoud

NL Cares biedt flexibel vrijwilligerswerk aan voor individuen en het bedrijfsleven. Je doet een activiteit wanneer het jou uitkomt en kiest iets dat bij jou past. Zo kom je in contact met mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Op maandagochtend worden de armen en benen gestrekt in de Rietvinck. Het is dan namelijk tijd om te bewegen op muziek! Als vrijwilliger help je met het ophalen van de bewoners. Onder professionele begeleiding worden de ouderen gestimuleerd om te bewegen op muziek. Als vrijwilliger beweeg je gezellig mee en help en activeer je de ouderen. Na afloop drink je samen gezellig een drankje. Zin in een swingende ochtend? Schrijf je dan snel in via de site van NL Cares.

Categorie

Gezelschap en ontmoeting

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

De Rietvinck

Adres

Vinkenstraat 185, Amsterdam

Website

https://www.nlcares.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis