Pad tot huidige pagina

Concert: ZAZ

Concert: ZAZ

zaz.jpg

12 februari 2019, 20.00 uur

Inhoud

De Franse superster ZAZ komt 12 februari naar AFAS Live

ZAZ, één van de meest succesvolle Franse artiesten van dit decennium, speelt op 12 februari in AFAS Live. De show staat in het teken van het vierde studioalbum van deze chansonnière, wat dit najaar zal verschijnen.

De kaartverkoop start dinsdag 22 mei om 11:00 uur via zazamsterdam.nl.

ZAZ (echte naam Isabelle Geffroy) is een Franse singer-songwriter die moeiteloos het klassieke Franse chanson verrijkt met jazz en soul. ZAZ wordt geroemd om haar prachtige stem en haar geweldige composities, waar haar jazz-achtergrond goed naar voren komt. In Nederland kennen we ZAZ vooral door haar debuutsingle ‘Je Veux’ uit 2010.

ZAZ zal in Amsterdam in de volle bezetting op het podium staan. Na een intieme Nederlandse debuutshow in TivoliVredenburg wil ze in de AFAS Live laten zien wat ze in huis heeft. Om haar oude én nieuwe songs in volle glorie te kunnen spelen, komt ze met haar complete band naar Nederland. En dat is de eerste keer dat dit gebeurt!

Dit concert wordt gepresenteerd door Sublime FM. Het radiostation dat ZAZ al vanaf het begin laat horen en haar carrière altijd op de voet heeft gevolgd. Bekijk hier meer info over Sublime FM.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 40.00

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.