Pad tot huidige pagina

Film: The Tracker

Film: The Tracker

the_tracker_2.jpg

15 februari 2019, 20.30 - 22.00 uur

Inhoud

The Tracker speelt zich af in de Australische outback van 1922, waar een inheemse Australische man beschuldigd wordt van het vermoorden van een witte vrouw. Drie witte mannen (De Fanaticus, De Volger en De Veteraan) gaan achter hem aan. Om de man dwars door het ongenadige ruige terrein te kunnen achtervolgen schakelen de drie de hulp in van De Speurder, een raadselachtige Australische aboriginal. Vervolgens verloopt niets meer volgens plan. De rol van the tracker wordt vertolkt door de immer biologerende David Gulpilil, die voor het eerst te zien was in Walkabout van de de onlangs overleden Nicholas Roeg. De filmmaker Rolf de Heer migreerde van Nederland naar Australië in 1959. Zijn films worden wereldwijd geroemd. De première van The Tracker werd lovend ontvangen op het filmfestival van Venetië in 2002.
---
Rolf de Heer | 2002 | 90' | Engels gesproken, geen ondertitels

Categorie

Film

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5,- euro.
(Cinevillepas geldig)

Meer informatie

• Vrijdag 15 februari, 20:30
• Donderdag 21 februari, 20:30
.
Reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen vanaf een half uur voor aanvang aan de bar gekocht worden.