Pad tot huidige pagina

Jazzy Valentine's Dinner | Instock Amsterdam

Jazzy Valentine's Dinner | Instock Amsterdam

14 februari 2019, 18.00 - 23.00 uur

Inhoud

Op Valentijnsdag uit eten in Amsterdam? Laat je door ons in de watten leggen! Op Valentijnsdag toveren we het restaurant om tot een paradijs voor de echte wortelduifjes! Dus breng je liefje mee, dan zorgen wij voor de rozenblaadjes, het kaarslicht, een heerlijk viergangendiner en romantische live muziek. Er zal zelfs een liefdesbriefje voor jullie klaarliggen! Tip: wie weet slaat de vonk wel helemaal over met onze Vonkelwijn. Deze avond kunnen jullie namelijk proosten met twee glaasjes bubbels voor de prijs van een! Liever geen alcohol? Dan schenken we met liefde een non-alcoholisch alternatief!

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Instock Amsterdam

Adres

Czaar Peterstraat 21, Amsterdam

Website

https://www.instock.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Reserveren kan via onze website: https://www.instock.nl/restaurant/restaurant-amsterdam/?gclid=EAIaIQobChMIzqjr8JqE4AIVE5SyCh3JPgAxEAAYASAAEgKo2_D_BwE

Meer informatie

Op Valentijnsdag uit eten in Amsterdam? Laat je door ons in de watten leggen! Op Valentijnsdag toveren we het restaurant om tot een paradijs voor de echte wortelduifjes! Dus breng je liefje mee, dan zorgen wij voor de rozenblaadjes, het kaarslicht, een heerlijk viergangendiner en romantische live muziek. Er zal zelfs een liefdesbriefje voor jullie klaarliggen! Tip: wie weet slaat de vonk wel helemaal over met onze Vonkelwijn. Deze avond kunnen jullie namelijk proosten met twee glaasjes bubbels voor de prijs van een! Liever geen alcohol? Dan schenken we met liefde een non-alcoholisch alternatief!