Pad tot huidige pagina

Kunstroute: West Wednesdays

Kunstroute: West Wednesdays

13 februari 2019, 18.00 - 21.00 uur

Inhoud

Deze maand staat West Wednesdays in het teken van SCHAAMTE. Het programma start om 18.00 uur bij OBA de Hallen, komt rond 19.45 uur aan in de Marmeren hal in Tetterode en eindigt om 21.00 uur in de Crèche van Tetterode. Deelname is gratis maar open voor donatie.

Tourguide Luuk Heezen | Virtual reality ‘Met andere ogen’ | Atelierbezoek Kars Persoon | Animaties Aisha Madu | WW Works | tienminutencollege Robin Waart | muziek Joost van Son

West Wednesdays is een maandelijkse kunsttour in Amsterdam Oud-West | Kinkerbuurt. Iedere 2e woensdagavond van de maand organiseert West Wednesdays een wandeling met steeds een afwisselende route – geleid door bijzondere tourguides – met performances, film, muziek, beeldende kunst, atelierbezoeken, 10-minutencollege’s en hapjes en drankjes op het WG-terrein, in de Hallen, op straat en in woonwerkpand Tetterode.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

OBA de Hallen

Adres

Hannie Dankbaarpassage 10, Amsterdam

Website

http://www.westwednesdays.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Deelname is gratis maar open voor donatie.