Pad tot huidige pagina

Ceci n’est pas un fumoir - Arti leden exposeren in de voormalige rookruimte

Ceci n’est pas un fumoir - Arti leden exposeren in de voormalige rookruimte

rooksalon.jpg

3 april 2019 - 29 april 2019

Inhoud

Christine Bittremieux, Phil Bloom, Bill Bodewes, Yvonne van der Bijl, Josje Crince LeRoy Katelijne Davids, Dorien van Diemen, Fabrice, Eliane Gerrits, Wendela Gevers Deynoot, Eva Gonggrijp, Piet Groenendijk, Minne de Groot, Joop Haring, Hedwig van der Heiden, Judith Heinsohn, Danielle van Hilten, Dirk Jan Jager, Marina van der Kooi, Gabriel Kousbroek, Gerda Kruimer, Anke Labrie, Guillaume Lo-A Njo, Luxxxx.tv, Tonie van Marle, Madeline Maus, Petra Mesman, Thabile Mlotshwa, Anita Mizrahi, Nella Montfoort, Mathilde MP, Ljubomir Popovic, Marja van Putten, Carola Rombouts, Dick Simonis, Juan C. Tajes, Babeth VanLoo?, Stella Veldkamp, Anoushka van Velzen, Ramon Jan Vet, Annemarie Vink, Fred van der Wal, Greet Weitenberg, Julia Winter, Reinder van der Woude.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Arti et Amicitiae

Adres

Rokin 112, Amsterdam

Website

https://www.arti.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis toegankelijk