Pad tot huidige pagina

Meedoe concert: PomPomPom - Moussé Dramé (1,5 - 3 jaar)

Meedoe concert: PomPomPom - Moussé Dramé (1,5 - 3 jaar)

17 april 2019, 11:00 - 11:40 uur

Inhoud

PomPomPom zijn meedoe-concertjes op de woensdagochtend in PLEIN THEATER voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar, samen met hun papa’s, mama’s, ooms, tantes, oppas, oma’s of opa’s. Bijzondere topmusici spelen voor en met de kinderen.

17 april geeft Moussé Dramé (Bekend van Djembé Dramé) een meedoe-concert met Afrikaanse percussies, zoals de djembé en de kalabas.

Moussé Dramé

Moussé vertelt dat hij al vanaf zijn geboorte omringd werd door muziek. Elke maand was er een “Djalifoli” bij hem thuis. De belangrijke instrumenten voor dit feest, zoals de djembé, talking drum, doundoun, kora, kamalinkoné, bolon, xalam en de kalabassen in water stonden altijd bij de familie. Moussé herinnert zich een enorme djembé, waar alle kinderen van de familie dol op waren. Hij was als een stuk goud voor hen. Sinds 1998 woont Moussé in Amsterdam en in 1999 zet hij samen met zijn vrouw Turid Dramé het bedrijf Djembé Dramé op. Daarnaast verzorgt hij workshops in Nederland, België, Frankrijk, de Verenigde Staten, Zwitserland tot in China waar ze hem inmiddels hebben ontdekt.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Kinderen

Naam locatie

Plein Theater

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

https://www.plein-theater.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Online: €7,- / €8,50 | €8,- / €9,50