Pad tot huidige pagina

Literaire natuurwandeling in de Spaarndammerbuurt

Literaire natuurwandeling in de Spaarndammerbuurt

18 mei 2019, 13:00 - 15:00 uur

Inhoud

Tijdens de wandelingen gidst Arend Wakker van het IVN u langs stadse flora en fauna, met soms ook belangwekkende cultuurhistorische details. Anne-Mariken Raukema selecteerde literaire teksten en fragmenten die betrekking hebben op de buurt en die tijdens de wandeling worden voorgelezen. Deze proza-, po√ęzie- en liedfragmenten van vroeger en nu, alsmede de namen van de bomen, heesters en planten krijgt u na afloop mee.
De derde literaire natuurwandeling van 2019 voert door de 19e eeuwse Spaarndammerbuurt, tussen Westpoort en Zeeheldenbuurt, Houthavens en Westerpark.
Aanvang: 13:00. Vertrekpunt is Museum Het Schip, Oostzaanstraat 45. Trek stevige schoenen aan!
Informatie en reserveren: reserveren wordt aanbevolen; dat kan via Anne-Mariken Raukema, amraukema@icloud.com. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Het maximum is 15 deelnemers.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Naam locatie

Spaarndammerbuurt

Website

https://www.ivn.nl/afdeling/ivn-natuur-in-amsterdam/activiteiten

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis. Vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.