Pad tot huidige pagina

Muddy Angel Run Amsterdam

Muddy Angel Run Amsterdam

18 mei 2019, 10:00 - 18:00 uur

Inhoud

De Muddy Angel Run is de nummer 1 in Europa, de modderloop is voor vrouwen op ieder fitnesslevel. Het parcour bij deze loop voor vrouwen is ongeveer 5 km lang en bestaat uit veel grappige en modderige team-hindernissen.

Je kunt de race hardlopen, wandelen of joggen; en het is voor jong en oud. Start met andere Muddy Angels uit je kenniskring bij deze dames loop. Breng je zussem, je moeder, je dochters, buurvrouwen, collega's, vriendinnen in jouw team om er een ongeloofelijke dag in de modder door te bregen en veel plezier te hebben!

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

houtrak spaarnwoude

Adres

Wethouder van Essenweg, Amsterdam

Website

http://nl.muddyangelrun.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Meld je aan op: muddyangelrun.com/#events
De prijzen zijn vanaf 42 euro