Pad tot huidige pagina

Race to the Top

Race to the Top

18 mei 2019, 13:00 - 18:00 uur

Inhoud

Zaterdag 18 mei is het zover: de 5e editie van de Race to the Top.

Durf jij het aan? 18 Verdiepingen trap op en af! Begin rustig met een ronde door het Rembrandtpark, dan knal je de 18 verdiepingen van het Ramada Hotel op pak een bekertje water en snel weer naar beneden voor je volgende ronde.

Je kunt dit jaar kiezen voor 2 of 3 ronden. Beide afstanden finishen op het dak en kun je genieten van een geweldig uitzicht over de stad.

Naast de twee reeds bekende afstanden van 2 of 3 ronden bieden we dit jaar ook een sprint aan. Ga je voor snelheid? Wil je weten hoe snel jij 18 verdiepingen kunt verslinden? Kies dan voor de Sprint to the Top. Bij de sprint ren je éénmaal zo snel als je kunt van het parkeerdek beneden naar het dak. Een vette uitdaging die sprint, waarbij je bovenbenen zullen ontploffen bij aankomst op het dak. Ga jij de uitdaging aan?

Maak je sportieve dag compleet met een toffe sportclinic. Doe lekker mee aan een yogales of ga los tijdens een toffe les spiritual butterfly boxing. Naderhand kun je genieten van een heerlijke sportmassage. Wat je ook kiest, kom lekker sporten op 18 mei bij het Ramada Hotel Amsterdam.

Categorie

Sport en spel

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Ramada Apollo Amsterdam Centre, Rembrandtpark

Adres

Staalmeesterslaan 410, Amsterdam

Website

http://www.racetothetop.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€12,50 via http://racetothetop.nl/tickets/