Pad tot huidige pagina

Film: Lost in France

Film: Lost in France

20 juni 2019, 21:00 uur

Inhoud

“Wat gebeurt er wanneer een stel jonge, gestoorde en getalenteerde muzikanten uit Glasgow naar een klein stadje in Frankrijk reizen om op een klein muziekfestival te spelen? En wat gebeurt er als ze achttien jaar later precies hetzelfde doen? Er zullen vrolijke liedjes zijn voor gelukkige mensen, ver van huis – vragen gesteld, antwoorden gezocht en ook veel reflectie." (Kino Otok)
.
In het midden van de jaren negentig richtte de bloeiende indierockband The Delgados in Glasgow het cult-label Chemikal Underground op, waarmee een renaissance van onafhankelijke muziek in de stad ontstond die Mogwai, Arab Strap en Franz Ferdinand naar de wereld zou brengen. Lost in France biedt een verbluffende mix van live-optredens en verenigt de protagonisten van het label in een intieme verkenning van vriendschap, herinnering en vooral muziek maken.
.
Regisseur Niall McCann zal aanwezig zijn voor een Q&A op 28 juni!
---
Niall McCann | 2016 | Ierland/GB | 100'

Categorie

Film

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5,- euro.
(Cinevillepas geldig)

Meer informatie

• Donderdag 20 juni, 21:00
• Vrijdag 28 juni, 21:00 (+ Q&A)
.
Reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen vanaf een half uur voor aanvang aan de bar gekocht worden.