Pad tot huidige pagina

King Louie Swap & Shop

King Louie Swap & Shop

9 juni 2019, 12.00 - 18.00 uur

Inhoud

Op zondag 9 juni (eerste Pinksterdag) staat King Louie op de Sunday Market in Amsterdam met hun Swap to Shop ruilevenement. Tijdens dit event kun je in de King Louie truck in het kader van duurzaam consumeren een eigen kledingitem ruilen voor een nieuw King Louie item.

Vintage kleding is al langere tijd populair bij het grotere publiek, maar ook het ruilen van kleding komt steeds vaker voor. Vintage inspired kleding merk King Louie speelt in op deze duurzame trend, en komt met een Swap to Shop ruilevenement.
Het idee is om mensen vintage of 2e hands kleding uit hun eigen garderobe te laten ruilen voor een nieuw King Louie kledingstuk. De ingeleverde kleding wordt samen met items uit de King Louie collectie gestyled tot sets. Deze sets worden gedoneerd aan Dress for Success. Deze organisatie voorziet mensen met een minimuminkomen gratis van passende kleding en adviezen ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

Categorie

Markten en beurzen

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Cultuurpark Westergasfabriek

Adres

Haarlemmerweg 8-10, Amsterdam

Website

https://www.kinglouie.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

pers@kinglouie.nl