Pad tot huidige pagina

'De stille stad'Jaap Broersma & 'Animals on the wall' BabettesWereld

'De stille stad'Jaap Broersma & 'Animals on the wall' BabettesWereld

15 juli 2019 - 27 augustus 2019

Inhoud

Vanaf 1 juli hangt er weer nieuwe kunst aan onze muren. Jaap Broersma en Babette Hofstede hebben elk hun eigen expositie. Schilder Jaap Broersma exposeerde in 2017 ook bij ons, nu is hij terug met ‘De stille stad’, een reeks schilderijen waarin hij de verstilling van Amsterdam vangt. Babette Hofstede maakt onder andere dierenhoofden van papier-maché, leuk voor jong en oud! Leuk als je komt kijken, tot eind augustus te zien.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Culinair & Artistiek cafe tHUIS aan de AMSTEL

Adres

Korte Ouderkerkerdijk 45 Amsterdam, Amsterdam

Website

http://thuisaandeamstel.nl/events/nieuw-exposities-van-jaap-broersma-en-babetteswereld1/7/2019

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

Jaap Broersma - De Stille Stad

Kunstenaar Jaap Broersma zoekt de stilte in de stad. Hij reist naar de rafelranden van Amsterdam, vindt rust midden op het IJ en treft zelfs verstilling midden in het centrum. Een lege stad zie je het gemakkelijkst bij het ochtendgloren en als je net over de mensen heenkijkt naar de hemel. Maar de afwezigheid van rumoer wacht op elke hoek van de straat, als je maar goed kijkt. Die rust is niet altijd aangenaam. In Westpoort overheerst de verlatenheid, maar zelfs daar gloort af en toe de hoop. Van zijn reizen naar de stilte doet hij verslag in woord en beeld in het maandblad De Brug. Een aantal van zijn werken is nu te zien in Thuis aan de Amstel.

Babette Hofstede over Babetteswereld

Iedere dag doe ik wat ik het liefste doe, namelijk mijn creativiteit uiten. Vanuit mijn atelier aan de Brouwersgracht bedenk, ontwerp en creëer ik unieke stukken van papier-maché. Een eeuwenoude techniek die ik voor mijn werk nieuw leven heb ingeblazen.

Vervolg: http://thuisaandeamstel.nl/even