Pad tot huidige pagina

Over het IJ Festival 2019

Over het IJ Festival 2019

5 juli 2019 - 14 juli 2019

Inhoud

Er staan weer tien dagen tegendraads en avontuurlijk theater voor de deur: van 5 tot en met 14 juli is de 27e editie van Over het IJ Festival. Op allerlei spannende locaties op de NDSM-werf is een groot en afwisselend aanbod aan voorstellingen te zien. Ook in Stadsdeelkantoor Noord, Tolhuistuin, het depot van NEMO Science Museum en zelfs in een supermarkt worden de planken betreden, door gevestigde én jonge makers.

Op het programma staan zo’n vijftig voorstellingen, waaronder maar liefst 20 premières, een verrassende randactiviteiten en bovendien de welbekende afterparties in Sexyland. Veel voorstellingen zijn special op locatie gemaakt, door gevestigde maar vooral ook door jonge makers. Zo is er het Zeecontainerprogramma: tien mini-locatietheatervoorstellingen of -installaties in, op of om een zeecontainer, een FestivalLAB met theater in wording en Het Atelier voor aanstormend theatertalent.

De beste manier om het Over het IJ Festival mee te maken is met het ‘Over het IJ Festivalbandje’: daarmee kun je een keuze maken uit in totaal dertig voorstellingen van de jongste generatie locatietheatermakers. Bovendien geeft het festivalbandje toegang tot de afterparties in Sexyland en krijg je er korting mee op drankjes aan de bar in het bruisende festivalhart.

Bij De Culturele Agenda bestel je nu dit festivalbandje én een heerlijke festivalmaaltijd bij CURRYUP! voor maar 24,50 euro (normale prijs 29,50 euro). Ook is het mogelijk om het festivalbandje los aan te schaffen voor het speciale tarief van €10,00.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

NDSM-werf en dieper in Amsterdam-Noord

Website

https://cultureleagenda.nl/programma/over-het-ij-festival-2019

Toegangsprijs en kaarten bestellen

€ 10,- (normaal €15,00): Festivalbandje
€ 24,50 (normaal €29,50): Festivalbandje en festivalmaaltijd CURRYUP

Meer informatie

Bestel je kaarten met de actiecode: OHIJ19Cultureleagenda. Het festivalbandje kost dan slechts €10,00. Op de tussenpagina kun je de festivalmaaltijd bestellen voor €14,50 euro. Het speciale totaalbedrag voor bandje + maaltijd is € 24,50 euro.

Festivaltijden: ma t/m vr vanaf 16.00 – 23.00 uur en za en zo vanaf 14.00 – 23.00 uur

©Beeld door Moon Saris