Pad tot huidige pagina

Juli in TapasTheater

Juli in TapasTheater

5 juli 2019 - 28 juli 2019

Inhoud

TapasTheater is een unieke en nieuwe pick ‘n mix theaterervaring in Amsterdam. We hebben namelijk niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien in kleine theaterzaaltjes in de kelder (kaartjes kosten online €7,- per stuk). Tussen 19.30 en 21.30 uur start ongeveer elke 15 minuten een voorstelling: je kan binnen komen en gaan wanneer je wilt en er is tijd genoeg om één of meerdere voorstellingen te bezoeken. De gezellige foodbar op de begane grond is open vanaf 18.00 uur en daar kan je bijkletsen, borrelen en/of lekker eten (voor, tussen of na de voorstellingen). Bij TapasTheater stel jij zelf jouw ideale avond samen. Op zondag spelen we overigens ’s middags en parkeer je gratis voor de deur.
https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater

Dit is ons programma van 5 tot en met 14 juli:

Ik, Daphne Gakes | door Daphne Gakes
Muziektheater, 16+
Daphne was 13 toen ze het boek 'Ik, Jan Cremer' met rode oortjes las. Een leven vol seks, drugs, rock & roll leek haar wel wat. Nu, op haar 30ste, vraagt ze zich af of haar ogenschijnlijke vrije leven wel zo vrij is

ALBERT | door Christiaan Koetsier
Poppentheater voor volwassenen
Maak kennis met de pop Albert en gluur door zijn sleutelgat. Hij zit zoals elke dag in zijn stoel voor het raam van zijn bejaardenwoning en denkt na over zijn leven en de toekomst. Hij is tevreden en praat daarover met… Ja, met wie eigenlijk?

Voor altijd kind | door Jeroen Dekkers
Singer-songwriter, Nederlandstalig
Jeroen's muziek heeft de speelse teksten van Nielson, de prettige lompheid van The Black Keys en de aanstekelijke grooves van Doe Maar. Eerlijke, energieke Nederpop die je schaamteloos laat dansen op je zorgen en je mislukte Tinder-dates snel doet vergeten

Dit is ons programma van 18 t/m 28 juli:

Day Care | door Fleur Bomelijn & Tim Kromhout
Dans met een vleugje humor
Dansers Tim en Fleur komen uit de ‘urban scene’. Tim is een breaker en Fleur richt zich voornamelijk op de funkstyle ‘waacking’. In TapasTheater brengen ze op eigenzinnige en speelse wijze beide stijlen samen

GEZELLIG | door Lisa Ostermann
Cabaret | Halve finalist Amsterdams Kleinkunst Festival 2019
Lisa is terug met een nieuwe cabaretvoorstelling over kleine obstakels uit het dagelijks leven. Hoe die je totaal uit het veld kunnen slaan. En over minimale meevallers die je vreemd hoog op kunnen tillen. Hilarisch, eerlijk, verfrissend en scherp

Grijs | door Zoï Duister
Muziektheater, bitterzoet
Zoï combineert eigen teksten met bestaande muziek en creëert daarmee een frisse nieuwe muziektheatervorm over één van de overlevers van de aanslagen in Parijs in 2015. En wat blijkt, is dat dingen misschien niet altijd zo zwart-wit zijn als ze lijken

Foto: Lisette Zeegers

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

TapasTheater

Adres

Andreas Bonnstraat 40 H, Amsterdam

Website

https://www.tapastheater.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Kaarten kosten 7 euro per voorstelling, te bestellen op https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater, telefonisch of ter plekke.

Meer informatie

info@tapastheater