Pad tot huidige pagina

Zomertentoonstelling Vogels

Zomertentoonstelling Vogels

vogels_wgkunst_2019.jpg

12 juli 2019 - 28 juli 2019

Inhoud

Bij het begin van de zomervakantie presenteert WG Kunst een zomertentoonstelling met als onderwerp ‘ Vogels’.

Vier beeldend kunstenaars maken samen een tentoonstelling met vogels in allerlei verschijningsvormen: tekeningen van vogels, geschilderde vogels, vogelstrips, ruimtelijke objecten en meer. Drie van de deelnemend kunstenaars – Femke van Heerikhuizen, Wasco en René Windig - zijn vooral verwoede tekenaars maar zij maken even gemakkelijk een installatie of beelden van vogels. Luitzen Zandbergen maakt vreemde, welhaast abstracte vogels van hout. Voor deze tentoonstelling maakt hij in ieder geval ook een boom waarin zijn vogels een plek krijgen.

Voor wie (nog) niet op vakantie gaat een uitgelezen kans om zich te laten stimuleren door de vogeltekeningen, geschilderde vogels en ruimtelijke beelden van vogels.

De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 12 juli van 17.00-19.00 uur en is vervolgens te zien t/m zondag 28 juli. WG Kunst is dagelijks geopend van 13.00 -17.00 uur behalve op maandag. De tentoonstelling wordt feestelijk afgesloten op zondag 28 juli van 15.00 – 17.00 uur.

Gedurende de tentoonstellingsperiode worden er nog nieuwe werken van de kunstenaars toegevoegd. Het kan gebeuren dat je bij het bezoek aan de tentoonstelling zomaar een kunstenaar aan het werk aantreft ....

Opening vrijdag 12 juli van 17.00-19.00 uur
Tentoonstellingsperiode 13 t/m 28 juli 2019
Finissage zondag 28 juli van 15.00-17.00
dagelijks geopend 13.00-17.00 (maandag gesloten)

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

WG Kunst

Adres

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28, Amsterdam

Website

https://www.wgkunst.nl/vogels/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

toegang gratis

Meer informatie

www.wgkunst.nl, wgkunst@wgkunst.nl of 020 6161515