Pad tot huidige pagina

Amsterdam BLEND Market // Zomer Special

Amsterdam BLEND Market // Zomer Special

postalg.png

25 augustus 2019, 12.00 - 18.00 uur

Inhoud

Kom de zomer vieren tijdens Amsterdam BLEND Market Zomer Special! Zondag 25 augustus is het weer feest op Plein '40-'45 met muziek, lekker eten, sport, spel, vermaak en natuurlijk markt waar JIJ je spulletjes en activiteiten kunt aanbieden.
Heb jij mooie tweedehands curiosa of zelfgemaakte fashion en huisaccessoires? Duurzame producten of wellness diensten? Maak je wereldse of lokale lekkernijen voor thuis of op het terras? Vraag je aandacht voor een sociaal initiatief of goed doel? TOF! Boek je kraam via http://www.amsterdamblendmarket.nl/agenda
Jongeren t/m 18 jaar kunnen gratis meedoen met hun eigen tweedehands of zelfgemaakte spulletjes!

Categorie

Markten en beurzen

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Plein '40-'45

Adres

Plein '40-'45, Amsterdam

Website

https://www.amsterdamblendmarket.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis toegang

Meer informatie

Iedereen kan meedoen op de markt: particuliere buurtbewoners, lokale ondernemers, creatieven en sociale initiatieven. Heb jij een leuk idee voor een publieksactiviteit of entertainment? Leuk! Meld je aan via de site of mail meedoen@amsterdamblendmarket.nl
Blijf op de hoogte van deelnemers en programma highlights via de facebookpagina van Amsterdam BLEND Market en Wij Zijn Plein '40-'45