Pad tot huidige pagina

Kamermuziekfestival: Orlando Festival 2019

Kamermuziekfestival: Orlando Festival 2019

8 augustus 2019 - 18 augustus 2019

Inhoud

Het Orlando Festival, Nederlands oudste en omvangrijkste internationale kamermuziekfestival, is een feest voor muziekliefhebbers van alle leeftijden, van amateur tot professional. Het hart van het festival bevindt zich in Abdij Hotel Rolduc te Kerkrade, waar lessen, masterclasses, workshops, lezingen en concerten plaatsvinden. Door de speciale formule van het festival – het hoge niveau van de internationale ensembles en musici, de verrassende en veelkleurige programmering, de toegankelijkheid van het festival voor (amateur)musici en bezoekers van alle leeftijden alsmede de prachtige festivallocatie – is het Orlando Festival uniek en aantrekkelijk. Onderga de schoonheid van prachtige bekende (en misschien voor u nog onbekende) kamermuziek, ontmoet gelijkgestemde mensen en bezoek/krijg inspirerende lessen. Of maak een van de vele concerten mee die Orlando in de (Eu)regio organiseert. De concerten worden gegeven door de excellente Orlando kamermusici en aanstormend talent uit de masterclass. In 2019 staat er weer een avontuurlijke mix van muziek uit vier eeuwen op het programma!

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Rolduc Kerkrade

Adres

Heyendallaan 82, Amsterdam

Website

https://www.orlandofestival.nl/deelnemen-en-bezoeken/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Variërend van 17 euro tot 32 euro

Meer informatie

https://www. orlandofestival.nl
https://www.facebook.com/OrlandoFestival/