Pad tot huidige pagina

Film: Un Amour d’été / A Summer Love

a-summer-love3.png

Film: Un Amour d’été / A Summer Love

19 september 2019, 20:30 uur

Inhoud

'Un Amour d’été' is als een tedere kus aan het einde van de zomer. Een portret van geliefden, 's nachts in Parc du Mont Royal, een van Montréals bekendste parken en dat uitkijkt over de stad.. Stellen liggen in het gras en hangen rond, picknickend tot in de laatste uurtjes. Lichamen naderen elkaar, gezichten veranderen. Felle neonlichten schijnen door de duisternis terwijl kolossale bomen dienen als bescherming voor de geliefden. Je dwaalt van het samenzijn van groepen naar samenzijn van pril verliefde stelletjes, nooit helemaal in staat om van deze liefdeskoorts te genieten, of dit magisch gevoel te begrijpen. Je wilt hun verwondering voelen, het volgende moment glipt het door je vingers. Ze praten, dansen en zoenen – een zeer sensuele ervaring.
---
Jean-François Lesage | 2015 | Québec/Canada | 63' | Engelse ondertitels

Categorie

Film

Naam locatie

Filmhuis Cavia

Adres

Van Hallstraat 52 1 hoog (trap op, boven Xena Sports), Amsterdam

Website

http://filmhuiscavia.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5,- euro.
Cinevillepas geldig.

Meer informatie

• Zaterdag 7 september, 20:30
• Donderdag 19 september, 20:30
.
Reserveren is niet mogelijk. Kaartjes kunnen vanaf een half uur voor aanvang aan de bar gekocht worden.