Pad tot huidige pagina

Foto-expositie in The Grand: Sanny Views Amsterdam, an artistic view on the city

Foto-expositie in The Grand: Sanny Views Amsterdam, an artistic view on the city

3 september 2019 - 30 september 2019

Inhoud

Bekroond Storytelling Photographer Sandra Irene Veenstra (Amsterdam, 1971), toont van 3 september tot 1 december 2019 haar foto-expositie “Sanny Views Amsterdam – an artistic view on the city” in het iconische vijfsterrenhotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Meer info: sannyviews@gmail.com

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Sofitel Legend The Grand

Adres

Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam

Website

http://www.sannyviews.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Na haar succesvolle debuut “Sanny Views Amsterdam” in 2018, keert zij nu terug met meer bekroond en nieuw kleurrijk werk, waarin de stad Amsterdam wederom haar geliefde muze is. Sandra trekt er vrijwel dagelijks op uit om de stad weliswaar herkenbaar, maar toch met een unieke twist vast te leggen. In de expositie zijn dan ook interessante beelden te vinden van stadsiconen als het Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carré, het Paleis op de Dam, de I Amsterdam-letters en architectuur. Ook symbolen verbonden met Amsterdam en de Amsterdammers mogen niet ontbreken, zoals Het Lieverdje, Anne Frank, Rembrandt en zijn Nachtwacht.

Ook in haar ‘vorige leven’ als internationaal ontwikkelingspedagoge was haar observerend vermogen en de vertaling van wat zij zag, haar krachtigste tool. Na zich ruim twintig jaar volledig te hebben ingezet voor het bijdragen aan positieve ervaringen van individuele kinderen, besloot zij dit als onbezoldigd voorvechter van kinderrechten voort te zetten, maar zich ook meer te gaan focussen op d