Pad tot huidige pagina

Foto-objecten in Notting Hill hotel

foto-objectenvanrobchevallierinnottinghillhotelamsterdam.jpg

Foto-objecten in Notting Hill hotel

3 september 2019 - 30 september 2019

Inhoud

Foto-objecten: assemblages van fotografie en kringloopvoorwerpen zijn te zien in het Notting Hill hotel in Amsterdam. De kunstwerken getuigen van een wereld in verandering. De kille architectuur van datacenters in Amsterdam wordt afgezet tegen vroegere vrolijkheid en speelsheid. Een kind dat met blokken speelde zou nu als havenarbeider gifcontainers kunnen stapelen. En foto’s op rekenmachines tonen aan dat wij betalen voor de financiële crisis die banken veroorzaakten. De kunstwerken zijn te zien tot en met 30 oktober.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Notting Hill hotel

Adres

Westeinde 26, Amsterdam

Website

https://www.robchevallier.com/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

geen