Pad tot huidige pagina

FREEZONE Festival Hondsrugpark

FREEZONE Festival Hondsrugpark

21 september 2019, 10:00 - 22:00 uur

Inhoud

FREEZONE Festival is een podium voor de stad van morgen. Op het urban lifestyle festival in Amsterdam Zuidoost komen op 21 september alle ingrediënten samen die het leven in de stad verrijken, zoals muziek, sport, kunst & cultuur, mode, architectuur, eten en drinken. Een scala aan artiesten, initiatieven en bedrijven uit wijk en stad vormen een dag- en avondprogramma voor een breed publiek. In samenwerking met een groot lokaal netwerk presenteert Hondsrugpark plannen en dromen voor de toekomst van Amsterdams nieuwste stadswijk.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Hondsrugweg Amsterdam Zuidoost

Adres

Hondsrugweg/Bullewijkpad, Amsterdam

Website

https://www.facebook.com/events/1292728404222526/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Bestel hier je gratis toegangskaarten: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-freezone-festival-hondsrugpark-66317717077?utm_term=eventurl_text&fbclid=IwAR0ZMkEQ9usxAGLZNzNyCZCY-a2AI3e5sr0a16FQhAftUPlGnnGFFUC4JLs