Pad tot huidige pagina

Muziekfestival IJburg - zondag 22 september 2019

timetable22september2019.jpg

Muziekfestival IJburg - zondag 22 september 2019

22 september 2019, 12:00 - 20:00 uur

Inhoud

We zijn zo ongelooflijk trots op alle lokale helden en (inter)nationale acts die op 22 september komen optreden op het Joris Ivensplein op IJburg! Salsa, Reggae, Funk, Jazz, Gypsy, R&B, Klassiek, Nederlands-talig, HipHop, Rap en Soul. De ene na de andere te gekke band! Met als afsluiter Candy & Hans Dulfer band om 19 uur!!

Line-up:
LolaJam * Gibraltar & IJburgkoor * ArtBobCity * Marcia Bamberg Swing Quartet * Eric Barkman & Friends * DNA * Arra * DJ Randy & DJ Jenairo * MakeitHappn * DJ Hakim * Tribute to Andre Hazes * Leticia y su Rumbadama * WildnOff olv Isaac Bullock * Hans & Candy Dulfer

Verder:
Kids Festival & Playground by Unikidz (een eigen festival met dans, tattoo, festivalbandjes maken, springkussens en nog veel meer), heel veel FoodTrucks, Drinks van N.A.P., chillen bij Hotel Breeze / M.E. en nog veel meer lekkers.. En: natuurlijk zijn de winkels aan het plein open!

Gratis entree!

Let’s all be happy together! C U there!

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Joris Ivensplein, Winkelcentrum IJburg

Adres

Joris Ivensplein 50, Amsterdam

Website

https://www.jipcollectief.nl/jips-kalender

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis