Pad tot huidige pagina

nestkastjes bouwen

nestkastjes bouwen

nestkastje.jpg

21 september 2019, 15:00 - 17:00 uur

Inhoud

op tijd nestkastjes bouwen in De tuinen van Westerpark

Aan het eind van het tuinseizoen gaan we nestkastjes bouwen. Leuk ook voor kinderen. En goed om dat nu te doen, zodat de kastjes op tijd kunnen worden opgehangen. Vogels gaan namelijk al in de herfst op zoek naar een broedplaats voor het komend voorjaar.

Wij zorgen voor bouwtekeningen. Neem zelf vooral (rest)materiaal mee als hout (een plank van 2 cm dik, 12 cm breed en 120 cm lang is genoeg voor een mezenkast), spijkers, schroeven, stukjes dakbedekking en alles waarvan je denkt het te kunnen gebruiken. Gereedschap is ook fijn om mee te nemen, maar heb je dat niet: geen nood, wij hebben genoeg.

15.00-17.00: kleine zaal Sloterdijkermeer, Sloterdijkerweg 20, 1014CB

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Tuinen van Westerpark, locatie Sloterdijkermeer

Adres

Sloterdijkerweg 20, Amsterdam

Website

https://detuinenvanwesterpark.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis