Pad tot huidige pagina

Ontmoeting: InClusion

Ontmoeting: InClusion

27 september 2019, 20:00 - 0:30 uur

Inhoud

TransAmsterdam organiseert de laatste vrijdag van de maand InClusion. InClusion is een LGBTQ Trans cafe, netwerk en ontmoetingsplaats waar je jezelf kan zijn. Soms organiseren we thema bijeenkomsten, en boekpresentaties. Maar is vooral een leuke plek om vrienden te ontmoeten en te maken. Je bent welkom een gedicht of verhaal te delen. Onze bezoekers worden ontvangen door onze gastheren/gastvrouwen/gastmensen. Iedereen is welkom.

InClusion data 2019: 22 Februari, 29 Maart, 26 April, 31 Mei, 28 Juni, 27 September, 25 Oktober, 29 November, 27 December 2019. Aanvang: 20.00 - 24:30

Join our TransAmsterdam InClusion LGBQI Trans and Ally Friends cafe. Feel free to tell your poem or story. Send us a mail info@transamsterdam.nl in Dutch or English. More info: https://www.transamsterdam.nl/

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Manor Hotel

Adres

Linnaeusstraat 89, Amsterdam

Website

https://www.transamsterdam.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0