Pad tot huidige pagina

Openingsweekend lola Buitenpost

Openingsweekend lola Buitenpost

banneropening.png

13 september 2019 - 15 september 2019

Inhoud

Lola Buitenpost viert feest! Met alle medegebruikers: Radio Mart, Restaurant Elixer, Kerngroep G-buurt, Studio Buitenpost en Studio Meiboom organiseren wij een openingsfestival op de Egeldonk 50 in Amsterdam Zuidoost! Muziek, eten, mode, kunst, een ruilmarkt, sport en kinderprogramma. Reden genoeg om te komen buurten of kennis met ons te maken.

Wil je meer weten ga voor een uitgebreid programma naar www.restaurantelixer.com

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

lola Buitenpost

Adres

Egeldonk 50, Amsterdam

Website

https://www.restaurantelixer.com/openingsweekend

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Is het jou ook opgevallen? Elke keer als je langs die oude crèche loopt, klinkt er gehamer en gezaag. Zitten daar nou allemaal mensen op een terras? Hangt er opeens een boomhut?! Er is weer leven in de crèche!!

Over een paar jaar wordt het gebouw gesloopt, maar na een samenwerking tussen buurtbewoners, LOLA (Leegstand Oplossers Amsterdam) en Gemeente Amsterdam zijn we sinds 1 mei een nieuw trefpunt in de buurt.

Graag stellen we ons aan je voor. Wij zijn: Kerngroep G-buurt, Radio Mart, Restaurant Elixer, Studio Meiboom & Studio Buitenpost Samen zijn wij Lola Buitenpost. Op vrijdag 13 september openen wij officieel onze deuren. Het gehele weekend volgen er feestelijke activiteiten. Met muziek en mode, sport en spel, lekkernijen, kinderworkshops en een ruilmarkt is er reden genoeg om eens te komen buurten en kennis met ons te maken. Tot Z.O!

Het lola Buitenpost openingsweekend wordt georganiseerd door Restaurant Elixer voor al u vragen kunt u terecht bij valentijn@restaurantelixer.com