Pad tot huidige pagina

Tentoonstelling: Orenmens, 30 jaar De Kift in beeld

Wim ter Weele Orenmens

Tentoonstelling: Orenmens, 30 jaar De Kift in beeld

7 september 2019 - 22 september 2019

Inhoud

Van 7 t/m 22 september is de tentoonstelling Orenmens te zien; een verzameling van kunst die de afgelopen dertig jaar is gemaakt bij de muziek van De Kift. Van albumhoezen en decorstukken tot tekeningen, fotocollages en schilderijen. Kortom, alles wat Wim ter Weele als artistiek leider, kunstenaar en drummer van de Kift vanaf de start van deze po√ętische fanfare-punkband heeft gemaakt. Door de extra audiovisuele effecten dwaalt het publiek rond in een levendige De Kift-stad, als in het hoofd van deze bijzondere kunstenaar, de Orenmens zelf.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Broedplaats LELY

Adres

Schipluidenlaan 12, Amsterdam

Website

https://dekift.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Tickets a 10,- via: www.ticketkantoor.nl/shop/dekift

Meer informatie

Open: dagelijks 11.00 - 18.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur