Pad tot huidige pagina

Publiekslezing Pijn bij Kanker Antoni van Leeuwenhoek

logonlantonivanleeuwenhoek_jpeg.jpg

Publiekslezing Pijn bij Kanker Antoni van Leeuwenhoek

26 september 2019, 18:30 - 21:00 uur

Inhoud

Veel mensen met kanker hebben pijn. Tijdens de diagnose, tijdens de behandeling of daarna. Vaak verdwijnt de pijn na enkele dagen, weken of maanden. Soms is de pijn blijvend of ontstaat pas later. Pijnbestrijding is het vak van de anesthesiologen. In het Antoni van Leeuwenhoek beginnen zij daar al mee voor een eventuele operatie. Tijdens deze publiekslezing vertellen onze anesthesiologen wat er gebeurt op de operatiekamer, op de intensive care en op de langere termijn. Wat is pijn en hoe ontstaat het? Hoe verloopt een pijnbehandeling in het Antoni van Leeuwenhoek en welke mogelijkheden zijn er? Hoe gaat bijvoorbeeld een pijnblokkade in zijn werk? Uiteraard is ook een van onze patiƫnten aanwezig. Hij vertelt over zijn eigen ervaringen met pijn.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Antoni van Leeuwenhoek

Adres

Plesmanlaan 121, Amsterdam

Website

https://www.avl.nl/agenda/2019/publiekslezing-pijn-bij-kanker/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

Iedereen die interesse heeft in dit onderwerp is vanaf 18.30 uur van harte welkom. Het programma begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis.