Pad tot huidige pagina

Week van Dementie in Zuid

beeldmerkweekvandementie.jpg

Week van Dementie in Zuid

16 september 2019 - 20 september 2019

Inhoud

Om extra aandacht te vragen voor dementie organiseert Amsterdam Zuid de ‘Week van Dementie van 16 - 20 september’. Dan zijn er activiteiten op diverse locaties van zorg- en welzijnsorganisaties in stadsdeel Zuid. De activiteiten zijn gericht op het thema van Wereld Alzheimer Dag 2019 ‘samen bewegen’. Mensen met dementie en hun mantelzorgers kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten. Aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Diverse locaties in Zuid.

Website

https://www.amsterdam.nl/nieuws-stadsdeelzuid/week-dementie-zuid/?utm_source=amsterdam.nl&utm_medium=internet&utm_campaign=dementiezuid&utm_content=redirect

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis toegang.

Meer informatie

Bezoek in die week de verschillende activiteiten die zijn georganiseerd voor mensen met dementie en hun mantelzorger(s), zoals samen dansen, samen muziek maken. Kijk voor een volledig overzicht op www.amsterdam.nl/dementiezuid