Pad tot huidige pagina

West Beach (Film) Festival

west-beach-2019-powerpoint.png

West Beach (Film) Festival

12 september 2019 - 22 september 2019

Inhoud

Aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West kun je in september nog een keer goed nagenieten van de zomer. Bij West Beach (Film) Festival proef je smaken van verschillende culturen, kijk je film vanuit een hangmat of strandstoel en zit je gezellig rond het kampvuur.

Elke avond bij West Beach (Film) Festival is anders. Het thema van de dag bepaalt het programma. We werken samen met verschillende gastprogrammeurs. We openen het festival met CreamClub Classic: de Franse filmklassieker Mon Oncle uit 1958 van Jacques Tati. In het programma Cultuur van je Buur presenteert Oxville Cinema populaire films uit Marokko, Colombia en Polen en zorgen we voor bijpassende muziek en eten. De voorfilms worden verzorgd door o.a. de Nederlandse Filmacademie en Meervaart Studio. Op zondag 15 september speelt Het Nieuw Kollektief Willem Breukers muziekstuk ‘Faust’ live bij de beroemde expressionistische film van Friedrich Wilhelm Murnau uit 1926. Hotel Buiten programmeert de muziek en de bar.
In de weekends breiden we het festival uit met een dagprogramma. Op zaterdag 14 september tijdens 24H Nieuw-West is het familiedag met een Kids Hang Out. Er zijn tal van kinderactiviteiten en als ouder kun je even lekker relaxen. ’s Avonds vertonen we een kinderfilm (9+) en kun je samen met je kind filmkijken vanuit jullie eigen tentje en blijven kamperen op het festivalterrein. (Schrijf je op tijd in!) Kijk voor het hele programma op: www.facebook.com/WestBeachFilmfestival

Categorie

Overig

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Op het Bastion naast het Sloterstrand aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West.

Website

https://www.facebook.com/events/674562772987493/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Het festivalterrein is op zaterdag en zondag geopend vanaf 14.00 uur en op maandag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur. Het terrein sluit om ca. 00.00 uur. ?Het filmprogramma start elke avond om 20.30 uur. Bij regen wordt de film vertoond in een tent.

West Beach (Film) Festival is voor iedereen en daarom is de toegang gratis. Dit jaar introduceren we Pay As You Can; bezoekers kunnen een vrijwillige bijdrage geven aan het festival. ?West Beach (Film) Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam, AFK Spreekuur en Fonds voor Nieuw-West.