Pad tot huidige pagina

Expositie: Brasa mi ori/ Groet me met...

fc83430ef1a34a6aae9339031155e668.jpg

Expositie: Brasa mi ori/ Groet me met...

28 oktober 2019 - 28 november 2019

Inhoud

De sociëteit van kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae staat dit najaar in het teken van de beeldende kunst in relatie tot Suriname.

De kunstcollecties van Arti leden Carl Haarnack en Myra Winter tonen de rijkdom en diversiteit van de moderne beeldende kunst van Surinaamse kunstenaars en kunstenaars met een sterke verwantschap met Suriname.

De opening op maandag 28 oktober 17.30 uur wordt verricht door Vincent Soekra, de voorzitter van Vereniging Ons Suriname. Daarna volgt een introductie door Harald Schole, curator. Vanaf ongeveer 18.30 uur is er een Surinaams dinerbuffet met medewerking van columnist en culinair duizendpoot Nellie Bakboord. Wees van harte welkom!

Kunstenaars: Carlos Blaaker, Diana Blok, Kenneth Beeker, Mireille Buldeo Rai, Isan Corinde, Frank Creton, Steven Dahlberg, Ken Doorson, Robbert Enfield, Kenneth Flijders, Anita Hartmann, Soeki Irodikromo, Sri Irodikromo, Maartje Jaquet, Remy Jungerman, Glenn Kallasingh, Rinaldo Klas, Renée Koldewijn, Hans Lie, Egbert Lieveld, Guillaume Lo- A- Njoe, Kurt Nahar, Marcel Pinas, Greg PleinRavi Rajoocomar, George Struikelblok, Jan Quintus Telting, Iléne Themen, Purcy Tjin, Rene Tosari, Wilgo Vijfhoven, Erwin de Vries, Leo Wong Loi Sing, Michael Wong Loi Sing, Sirano ZalmanCurator: Harald Schole

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Arti et Amicitiae

Adres

Rokin 112 AMSTERDAM, Amsterdam

Website

http://www.arti.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0,00