Pad tot huidige pagina

Oktober in TapasTheater

fb_oktober.png

Oktober in TapasTheater

10 oktober 2019 - 27 oktober 2019

Inhoud

Ons theaterprogramma voor OKTOBER!
.
Ontdek TapasTheater: dé pick 'n mix theaterervaring in Amsterdam!
.
- Kom en ga wanneer jij wilt
- Kies 1, 2 of 3 theatervoorstellingen
- Wissel de voorstellingen af met hapjes en drankjes in de gezellige foodbar
.
TapasTheater is een unieke pick ‘n mix theaterervaring in Amsterdam. We hebben namelijk niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien in kleine theaterzaaltjes in het souterrain (kaartjes kosten online €7,- per stuk). Tussen 19.30 en 21.30 uur start ongeveer elke 15 minuten een voorstelling: je kan binnen komen en gaan wanneer je wilt en er is tijd genoeg om één of meerdere voorstellingen te bezoeken. De gezellige foodbar op de begane grond is open vanaf 18.00 uur en daar kan je bijkletsen, borrelen en/of lekker eten (voor, tussen of na de voorstellingen). Bij TapasTheater stel jij zelf jouw ideale avond samen. Op zondag spelen we overigens ’s middags vanaf 17.00 uur en parkeer je gratis voor de deur.
.
https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater
.
ZAAL 1
.
* Heimwee naar niets | door Benjamin van der Velden
* Cabaret
* 11 en 13 oktober
Publiekslieveling en ‘artist in residence’ Benjamin van der Velden stond al eerder in TapasTheater en komt nu terug met zijn allernieuwste cabaretshow. “Ontwapenend grappig in zijn observaties (…) ontroerend in zijn liedjes" aldus De Telegraaf.
.
* Robbert's Grote Comeback | door Robbert van den Bergh
* Muziektheater
* 12 oktober
Robbert is op veler verzoek terug in de Nederlandse theaters. Met gastoptredens van de grootste sterren, live orkest, showballet maar vooral een flinke knipoog ;)
.
* Mis | door Lone van Roosendaal
* Muziektheater
* 17 t/m 27 oktober
Lone speelde vele hoofdrollen in grote musicals en gaat in TapasTheater nu voor het eerst solo!
.
ZAAL 2
.
* Ja, maar wat als? | door Dagmar Rijff
* Muziektheater
* 3 t/m 13 oktober
In deze voorstelling vol anekdotes en (zelfgeschreven) liedjes neemt Dagmar op humoristische wijze haar eigen gedrag onder de loep. Maar let op: de herkenbare boodschap zet je zo maar aan het denken over je eigen dromen en verlangens.
.
* Valérie | door Joke van Robbroeck
* Toneel
* 17 t/m 27 oktober
Dit is het schrijnende doch humoristische verhaal van Valerie en hoe de gebeurtenissen in haar jeugd niet hebben kunnen voorkomen - of juist ervoor gezorgd hebben - dat Valérie, nu ze volwassen is, steeds meer op haar vader is gaan lijken.
.
ZAAL 3
.
* 3094 | door Mandy Sleijpen
* Toneel
* 3 t/m 13 oktober
Mandy schreef zelf het script voor dit soms grappige, soms intense maar altijd fascinerende toneelstuk en werd geïnspireerd door de fascinerende verhalen van ontvoeringsslachtoffers. Ze wordt muzikaal begeleid door Frank van Wanrooij.
.
* Verbinding Verbroken | door Vaarwater
* Singer-songwriters duo
* 17 t/m 27 oktober
Het vrolijke singer-songwritersduo Vaarwater bekijkt de wereld om zich heen en laten zich inspireren tot eerlijke, soms confronterende Nederlandstalige luisterliedjes. Over je klein voelen in een grote stad en het hunkeren naar contact.
.
https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

TapasTheater

Adres

Andreas Bonnstraat 40 H AMSTERDAM, Amsterdam

Website

https://www.tapastheater.nl/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Online kunnen kaarten worden gekocht voor €7,- per voorstelling via https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater. Kaarten zijn ook te koop in TapasTheater voor €7,50 per stuk.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kun je bellen met 020 7759425 of mailen naar info@tapastheater.nl