Pad tot huidige pagina

speciale 2e zondag bij Galerie Moon

speciale 2e zondag bij Galerie Moon

img_0586.jpg

13 oktober 2019, 12:00 - 18:00 uur

Inhoud

ELKE 2E ZONDAG VAN DE MAAND organiseert Galerie Moon op het Bickerseiland speciale leuke dingen. Zo kan die dag kunstenares Ingeborg in korte tijd uw portret (houtskool of olieverf) maken, in de mooie bibliotheek zijn diverse kunstenaars life aanwezig met hun unieke kunst, o.a. Johan Ganpat Brouwer met kunst uit Suriname. Daarnaast is er natuurlijk de eigen kunstcollectie van Moon en ook prachtig Japans keramiek en Dutch Design. Die middag zullen diverse (wisselende) muzikanten (gitaar, piano) voor een gezellige sfeer zorgen, ook met meezingers! Koffie en thee en meer is verkrijgbaar.
En elke zondag start zoals altijd een interessante Historische Gidswandeling over de Westelijke Eilanden vanaf 15.00 vanuit Galerie Moon.

Meer info zie www.galeriemoon.nl

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Bickersgracht

Adres

Bickersgracht 54 Amsterdam, Amsterdam

Website

http://www.galeriemoon.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

gratis

Meer informatie

Elke 2e zondag van de maand organiseert Galerie Moon zo'n speciale middag, kunst gecombineerd met muziek, diverse kunstenaars zijn met hun eigen kunst aanwezig in de mooie hip-chique bibliotheek van Moon. Er kunnen ook enige tafels om zelf te exposeren gehuurd worden bij Moon, informeer naar hoe dat gaat, een leuke manier om te exposeren. galeriemoon@hotmail.com of bel 06-22210481