Pad tot huidige pagina

Storytrail stadswandeling Amsterdam met verhalenverteller

Storytrail stadswandeling Amsterdam met verhalenverteller

verhalenvertellerrinuszwabberkl-fotostorytrail-nlracheldeliefde.jpg

13 oktober 2019, 11:00 - 12:30 uur

Inhoud

In de lange geschiedenis van Amsterdam wemelt het van de verhalen: over ongekende rijkdom, bittere oorlogen en bizarre mirakels. U kunt die verhalen zelf meemaken tijdens de Storytrail stadswandeling op zondag 13 oktober. Verhalenverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

Een gewone stadswandeling is het niet die verteller Rinus u laat beleven. Verwacht geen overvloed aan jaartallen en architectonische feitjes. Rinus is meer een man van meeslepende verhalen. De ene na de andere ongelooflijke geschiedenis tovert hij voor u tevoorschijn. Dwalend over de Dam, langs grachten en door donkere stegen, kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de Amsterdamse historie. Rinus brengt die verhalen met humor en passie: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 13 oktober 2019 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Vertrek vanaf de Dam

Adres

Dam 1, Amsterdam

Website

https://storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).