Pad tot huidige pagina

Concert: Dido

Concert: Dido

24 november 2019, 20:00 uur

Inhoud

Dido komt op 24 november naar AFAS Live

De Britse zangeres Dido komt op zondag 24 november naar Amsterdam. De show staat in het teken van haar afgelopen vrijdag verschenen nieuwe album 'Still On My Mind'. Het is haar eerste tournee sinds 15 jaar! De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 15 maart om 10 uur via Ticketmaster.

De tournee staat in het teken van haar afgelopen vrijdag verschenen nieuwe en vijfde album 'Still On My Mind'. In haar nieuwe show speelt de zangeres nummers van haar nieuwe album, maar ook megahits als 'Thank You', 'Here With Me', 'White Flag and Life For Rent'.

Op het album 'Still On My Mind' combineert Dido haar kenmerkende stemgeluid met haar liefde voor hiphop en folkmuziek. Zoals op eerder werk worden de nummers vooral gevoed door electronica en een goede beat. Het album nam ze dan ook, net als eerder materiaal, op met haar broer en Faithless-oprichter Rollo.

Dido omschrijft het maken van het album als: 'An absolutely magical experience. I wanted to capture the feeling I still get from listening to music, just that rush like you don’t need anything more than this'.

Met meer dan 40 miljoen verkochte albums wereldwijd is Dido één van de best verkopende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk. Zowel het album 'No Angel als Life For Rent' staan nog steeds in het rijtje van best verkochte albums aller tijden uit het Verenigd Koninkrijk.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://www.afaslive.nl/agenda/dido

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 54,88

Meer informatie

Deze ticketprijs is inclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl of 0900 300 1250