Pad tot huidige pagina

DEMO Festival

demo.jpeg

DEMO Festival

7 november 2019 - 8 november 2019

Inhoud

Een 24 uur durende takeover van alle 80 digitale schermen op Amsterdam Centraal Station. Op deze schermen wordt het beste motion design werk vanuit de hele wereld getoond.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Amsterdam centraal station

Adres

Stationsplein 15, Amsterdam

Website

https://demofestival.com/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Donderdag 7 november 2019 vanaf 00:00 uur tot 8 november 00:00 uur vindt de eerste editie van Design in Motion (DEMO) plaats: een 24 uur durende takeover van alle 80 digitale schermen op Amsterdam Centraal Station. Op deze schermen wordt het beste motion design werk vanuit de hele wereld getoond. Het evenement is geheel gratis en is te betreden door bij de poortjes op het station in te checken met je OV-chipkaart. DEMO is een initiatief van Studio Dumbar (part of Dept) in samenwerking met Exterion Media NL. Het belooft een dag vol met experimentele, en uitdagende creativiteit te worden!