Pad tot huidige pagina

Dermot Kennedy

Dermot Kennedy

28 november 2019, 20:00 uur

Inhoud

Dermot Kennedy komt naar AFAS Live met nieuw album

Dermot Kennedy komt op donderdag 28 november voor zijn grootste Nederlandse show tot nu toe naar AFAS Live. De singer-songwriter brengt live zijn nieuwe album ten doop, dat uitkomt op 27 september. Eerder stond de Ier met uitverkochte shows in de grote zaal van Paradiso en in de Ronda, TivoliVredenburg. Tickets voor deze show gaan op 21 juni om 10:00 uur in de voorverkoop via www.dermotkennedylive.nl.

Momenteel staat Dermot Kennedy in de hitlijsten genoteerd met 'Power Over Me'. Tijdens de show speelt Kennedy een mix van bekende hits van zijn EP’s en zelf getiteld debuutalbum en nieuwe tracks van zijn aanstaande album. Kennedy begon zijn Nederlandse live carrière op showcasefestivals DiCE en Eurosonic Noorderslag, om via clubshows en een indrukwekkende show op Best Kept Secret terecht te komen in bomvolle zalen in Utrecht en Amsterdam. Alle shows waren uitverkocht!

De carrière van de Ierse singer-songwriter Dermot Kennedy gaat als een speer: nog voordat hij zijn eerste album uit bracht, stond hij al in de grote zalen. Kennedy geeft aan sterk beïnvloed te zijn door schrijvers Black Ice en Amir Sulaiman. Zijn nummers bevatten rauwe vocalen, poëtische teksten en op R&B geïnspireerde drums. Daar boven op komt zijn veelzijdigheid als artiest: Kennedy maakt net zo makkelijk singer-songwriternummers als tracks met stevige beats. Zijn single 'Power Over Me' laat horen dat hij moeiteloos een refrein kan schrijven dat niet meer uit je kop gaat.

Restaurant First
Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

AFAS Live

Adres

Arena Boulevard 590, Amsterdam

Website

http://www.afaslive.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Vrije zit- en staanplaats € 35.00

Meer informatie

Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. De kaartverkoop gaat via Ticketmaster.nl en telefonisch via 0900-300 1250.