Pad tot huidige pagina

Expositie: Els Fleer 'IJs, Vuur en water'

beeld.jpg

Expositie: Els Fleer 'IJs, Vuur en water'

18 november 2019 - 17 december 2019

Inhoud

Els Fleer heeft haar opleiding genoten aan de Gerrit Rietveld Academie met privélessen van Anton Witsel. Haar werk is sinds 1980 te zien geweest in binnen- en buitenland (o.a. in Parijs, Kopenhagen en Brussel). In een veelheid van kleuren toont zij ons vele facetten van de natuur, waarbij de mens zich klein voelt “op het wijde wad dat wereld heet”.

Via de kleur in haar werk ervaart men de emotie. De sterke vormen, golvende lijnen en de vermenging van diverse schildertechnieken maken dat de fraaie abstracte landschappen nooit vervelen, doordat haar beelden van de natuur een steeds wisselende dimensie hebben.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Vrijburg, Moddermanzaal

Adres

Herman Gorterstraat 31, Amsterdam

Website

http://www.vrijburg.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

0

Meer informatie

Het werk is op woensdag en donderdag's te bezichtigen van 10.00-15.00uur of in overleg met het kantoor van vrijburg en na de dienst op zondag's 11.45-12.30uur