Pad tot huidige pagina

Expositie: Paul van Elk - Homo Mobilis

Expositie: Paul van Elk - Homo Mobilis

img_0139.jpg

4 november 2019 - 4 december 2019

Inhoud

Vanaf 4 november kun je het werk van kunstenaars Paul van Elk en Barbara Henkes bewonderen bij ons tHUIS. Paul heeft een mooie carrière als grafisch ontwerper maar is ook fervent schilder, deze talenten heeft hij gecombineerd en resulteren in de expositie: ‘Homo Mobilis’.

Barbara Henkes heeft haar inspiratie voor haar mini expo ‘Huiselijke taferelen’ opgedaan in onze Zitkamer. Haar bezoek heeft geresulteerd in een serie kleine schilderijtjes. Nieuwsgierig? Je kunt beide exposities zien van 4 november tot 4 januari.

Categorie

Kunst en creativiteit

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Culinair & Artistiek Cafe tHUIS aan de AMSTEL

Adres

Korte Ouderkerdijk 45 Amsterdam, Amsterdam

Website

https://thuisaandeamstel.nl/events/solo-expo-paul-van-elk-amp-mini-expo-barbara-henkes4/11/2019

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

Paul van Elk - ‘Homo Mobilis’
Paul heeft antropologie gestudeerd en later aan de Academie voor Art Direction in Amsterdam. In zijn digitale kunst is Paul ontroerd door de trend hoe we allemaal onbewust verslaafd geraakt zijn aan het gebruik van de mobieltjes. Paradoxaal genoeg willen we onze werelden vergroten door continu met elkaar verbonden zijn en tegelijkertijd worden we eenzamer en meer vervreemd van de echte contact.

Deze paradox bewoog de creatie van zijn serie genaamd: Homo Mobilis; de mobile mens. Deze minimalistische/ speelse serie verbeeldt op een relativerende manier onze tragische verbondenheid aan de mobiele telefoon. Zijn werk herinnert ons op een vrolijke manier eraan dat we allemaal 'slachtoffers' zijn van de nieuwe technologieën en dat we de essentie van interactie met echte mensen niet mogen vergeten.

https://paulvanelk.amsterdam/

thuisaandeamstel1.jpg
Barbara Henkes - ‘Huiselijke taferelen’
Ik ben een Nederlandse kunstenares en ik woon in Straatsburg. Ik maak huiselijke portretten, vee