Pad tot huidige pagina

Festival: Vrije Vloer

74452471_2506207646137194_2031966688643121152_o.jpg

Festival: Vrije Vloer

7 november 2019 - 17 november 2019

Inhoud

PLEIN THEATER presenteert het eerste VRIJE VLOER Festival van 7 t/m 17 november, met twee weken lang literatuur, muziek, dans, theater, talks, kunst én presentaties van onze makers en meemakers theatermaken, schrijven en dans! Meer informatie over het festival >>

16:00 Inloop

16:30 Opening VRIJE VLOER Festival

17:00 TALK #1: Over VRIJE VLOER en meer

Tijdens het VRIJE VLOER Festival zijn er praat programma’s met makers, meemakers en publiek. Deze talks worden geleid door Mireille Bruin.

Mireille Bruin is een veelomvattende powervrouw van 40 jaar, woonachtig in Amsterdam Ze is energiek, gepassioneerd, spiritueel, open-minded, direct, nieuwsgierig, leergierig en heeft een sterk onderzoekend karakter. Een vrouw met zelfkennis en vertrouwen, die de gave bezit dit over te dragen op eenieder die zich met haar omgeeft. Haar werkwijze is sterk intuïtief en gebaseerd op passie en fascinatie voor het menselijk handelen. Mireille weet feilloos een balans aan te brengen tussen persoonlijke benadering en vakkennis.

Talk #1: Over het VRIJE VLOER Festival

Deze conversatie is de opening van het festival. In dit gesprek lichten we en klein stukje van de sluier op over de totstandkoming van het programma. De respons van de deelnemers en de betekenis die het heeft in onze omgeving. Naast de programmaleiders zijn er ook meemakers aan de tafel.

Deelnemers: Berith Danse, Gita Hacham, Edit Kaldor , Vincent Verburg, Dayna Martinez Morales, Tirza Gevers, Djilani Sprang-Purperhart, Irene Zanellato, Flos Rustveld en Marieke Stam.

Categorie

Theater en dans

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

PLEN THEATER

Adres

Sajetplein 39, Amsterdam

Website

https://www.plein-theater.nl/agenda/8479

Toegangsprijs en kaarten bestellen

https://tickets.plein-theater.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=26436