Pad tot huidige pagina

Fotowandeling: Het Amsterdamse Bos in de herfst

ivn-amsterdam-logo.jpg

Fotowandeling: Het Amsterdamse Bos in de herfst

9 november 2019, 14.00 - 15.30 uur

Inhoud

Het is weer herfst. De herfstnatuur is een bijzonder schouwspel van prachtige gekleurde blaadjes, vruchten zoals kastanjes en uiteraard paddenstoelen. We maken een wandeling door het bos met ons fototoestel. Onderweg geef ik tips en beantwoord ik vragen. Het doel is om bewuster naar onze omgeving te kijken en deze mooi te fotograferen. Zo brengen we dit mooie seizoen in beeld. Afhankelijk van het weer laat ik ook zien hoe je met somber weer en eventueel regen nog steeds bijzondere foto’s kunt maken. Lijkt het je ook leuk om op een andere manier naar de herfst te kijken? Geef je dan snel op want vol=vol. Er is een maximum van 8 deelnemers op volgorde van aanmelding.
Neem je camera (compact, digitaal of spiegelreflex) mee! En eventueel een plastic tasje of paraplu om je camera te beschermen tegen de regen. Een plastic tasje kan ook gebruikt worden om op je knieën te zitten.
De fotowandeling is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Locatie: Verzamelen bij de Duizendmeterweg in het Amsterdamse bos. Bij café Chez Favié. Informatie en aanmelden: Aanmelden is verplicht en kan per mail naar Ramona Falkenreck, a.falkenreck@chello.nl. Op de dag zelf is Ramona bereikbaar op 06-31522144.

Categorie

Cursus, lezing, excursie

Naam locatie

Amsterdamse Bos

Website

https://www.ivn.nl/afdeling/ivn-natuur-in-amsterdam/activiteiten

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis. Vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.