Pad tot huidige pagina

Lig en Luister #2

ligenluister.jpg

Lig en Luister #2

14 november 2019, 19.30 - 22.00 uur

Inhoud

Na een geslaagde eerste editie van Lig & Luister pakken we warme dekentjes uit de kast voor de herfsteditie van donderdag 14 november. Neem weer je kleedje, kussens en dekentje mee en geniet van het meest intieme concert van Amsterdam. Live muziek in een historische loods maar wat toch voelt als je huiskamer.

Met trots introduceren wij Annabel Laura, 16bis & Collin Hoeve. Opnieuw 3 veelzijdige optredens.

Annabel Laura /// is een singer-songwriter die elementen van natuur, rauwe intiem gitaarspel en een stem met een rauw jazzy randje combineert met nummers zowel in het Engels, Bahasa & Nederlands. Fun fact: Annabel geeft ook yogales met live muziek.

16bis /// schrijft eigenzinnige Nederlandstalige nummers met o.a. invloeden uit pop, jazz & blues. 16bis kenmerkt zich door interactie met het publiek, samenspel & humor. O.a. Finaleplaats Amsterdams Kleinkunst Festival 2017. Fun fact: Sophie woont op huisnummer 16 en Wouter 75bis, maar dat is niet de enige betekenis van bis.

Collin Hoeve /// verrast zijn publiek met vrolijke liedjes, die hij afwisselt met ontroerende ballads. Hij vertelt tussendoor aangrijpende en vermakelijke verhalen achter zijn songs. Fun fact: voor het goede doel werd hij Guiness Wereld Record houder: Meeste Songs Schrijven in 24 uur maar liefst 105! stuks.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

QRU

Adres

Cruqiusweg 144, Amsterdam

Website

http://www.ligenluister.nl

Toegangsprijs en kaarten bestellen

10

Meer informatie

Early bird tickets zijn 8 euro.