Pad tot huidige pagina

Muziek:Ambigu #2: Duo Papanicolaou/Andres

2duopapanicolaouandres_1.jpg

Muziek:Ambigu #2: Duo Papanicolaou/Andres

31 januari 2020, 20.00 - 21.30 uur

Inhoud

Ambigu #2: Duo Papanicolaou/Andres
Improvisaties op een viola da gamba, analoge synths en live-elektronica

Viola da gamba, analoge synths en digitale geluidsbewerking komen samen in een naadloze elektro-akoestische ruimte om een buitengewone sonische speelterrein te vormen voor improvisatie door twee avontuurlijke muzikanten.

De concertserie Ambigu biedt een podium voor minder bekende en meer zelden gehoorde heel vroege evenals gloednieuwe muziek. Dit is muziek dat ambigu is in mentaliteit en geest, en vaak buiten de mainstream valt van programmering van oude en hedendaagse muziek.
De concerten van Ambigu nemen plaats in het Museum ’t Kromhout, een voormalige scheepswerf in het centrum van Amsterdam - een buitengewone locatie met een robuuste en industriële sfeer dat verder reikt dan een conventionele concertomgeving.
Met de ambiguïteit kenmerkend van zowel oude als nieuwe muziek ongeacht de eeuwen ertussen als uitgangspunt, Ambigu fungeert als een toegankelijke platform voor experimenten, nieuwe benaderingen en concepten voor zowel de artiesten als concertbezoekers.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Museum 't Kromhout

Adres

Hoogte Kadijk 147, Amsterdam

Website

http://facebook.com/ambiguconcerts

Toegangsprijs en kaarten bestellen

5€ aan de deur

Meer informatie

Facebook-evenement: http://facebook.com/events/704698380032968