Pad tot huidige pagina

Muziek: Duifies 020 Festival: Teis Semey

Muziek: Duifies 020 Festival: Teis Semey

12posterduif10novstayokayweb.jpg

10 november 2019, 20.00 - 20.30 uur

Inhoud

**** Please scroll down for the English text

Duifies 020 presenteert nieuwe en unieke parels in Amsterdam Oost. Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties. Toegang is gratis.

??Teis Semey
Teis Semey is geboren op het platteland van Denemarken en vond zijn interesse in muziek op 7-jarige leeftijd. Nadat hij wisselde tussen het spelen van piano en het spelen van gitaar, koos hij voor gitaar. In 2007 verhuisde hij naar Zweden en begon hij muziek te studeren in een gespecialiseerd programma voor jonge jazztalenten in de stad Malmö. Na een kort jaar in Stockholm, waar hij jazzgitaar en klassieke compositie, klassieke piano en jazzgitaar studeerde, verhuisde hij naar Amsterdam. Hier behaalde hij een bachelor- en masterdiploma in jazzgitaar aan het Conservatorium van Amsterdam.

??StayOkay
StayOkay heeft een eigen café-restaurant en deelt het pand met een aantal interessante buren, wat betekent dat er altijd genoeg te doen is als je hier verblijft. Stayokay-gasten hoeven bijvoorbeeld niet eens het gebouw te verlaten om te genieten van een film of theatervoorstelling, die ook regelmatig gastheer is voor allerlei speciale activiteiten.

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuw of nog te ontdekken plekken in Amsterdam Oost openen hun deuren tijdens Duifies 020. Elke zaterdag en zondag in oktober, november en december verrast het festival haar bezoeker door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Amsterdam Oost. Locaties van verschillende creatieve jonge ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts.

****

Duifies 020 presents new and unique talents in Amsterdam Oost. For three months, every weekend, the festival travels through unique and most striking locations of Amsterdam Oost.

Twenty-six of the most striking, new or yet to be discovered places in Amsterdam Oost open their doors during Duifies 020. Every Saturday and Sunday in October, November and December the festival surprises its visitor by taking them through the city to special places in all corners of Amsterdam Oost. Locations of different creative young entrepreneurs will be transformed during the weekends into a pop-up stage for musical acts.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

The 5th - Amsterdam Oost

Adres

Timorplein 21 Amsterdam, Amsterdam

Website

http://www.duifies020.com/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

https://www.facebook.com/Duifies020/