Pad tot huidige pagina

Muziek: Duifies 020 Festival: Atsushi Fukuroku

Muziek: Duifies 020 Festival: Atsushi Fukuroku

11posterduif9novthuskommeweb.jpg

9 november 2019, 16.00 - 16.30 uur

Inhoud

**** Please scroll down for the English text

Duifies 020 presenteert nieuwe en unieke parels in Amsterdam Oost. Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs unieke en meest opvallende locaties. Toegang is gratis.

??Atsushi Fukuroku
Atsushi Fukuroku heeft pas zijn bachelor in de Engelse literatuur aan Sophia University in Tokio behaald. Zijn studie was moderne Amerikaanse literatuur. Hier leerde hij veel over Afrikaanse Amerikaanse culturen (vooral muziek en gedichten) en analyseerde blues en jazz geschiedenis vanuit verschillende perspectieven. Nu is hij klaar voor de volgende etappe en gaat Jazz gitaar studeren op het Conservatorium in Amsterdam.

??Thúskomme
Een bar-restaurant met een vleugje Fryslân in de prachtige Indische Buurt in Amsterdam. Lekker thuis komen. Een plek waar de buurt, cultuur en lekker eten en drinken bij elkaar komen.

Zesentwintig van de meest opvallende, nieuw of nog te ontdekken plekken in Amsterdam Oost openen hun deuren tijdens Duifies 020. Elke zaterdag en zondag in oktober, november en december verrast het festival haar bezoeker door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Amsterdam Oost. Locaties van verschillende creatieve jonge ondernemers zullen tijdens de weekenden omgetoverd worden tot een pop-up podium voor muzikale acts.

****

Duifies 020 presents new and unique talents in Amsterdam Oost. For three months, every weekend, the festival travels through unique and most striking locations of Amsterdam Oost.

Twenty-six of the most striking, new or yet to be discovered places in Amsterdam Oost open their doors during Duifies 020. Every Saturday and Sunday in October, November and December the festival surprises its visitor by taking them through the city to special places in all corners of Amsterdam Oost. Locations of different creative young entrepreneurs will be transformed during the weekends into a pop-up stage for musical acts.

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

Thúskomme

Adres

Batjanstraat 1 a Amsterdam, Amsterdam

Website

http://www.duifies020.com/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

Gratis

Meer informatie

https://www.facebook.com/Duifies020/