Pad tot huidige pagina

Muziek: Will Knox & Guests in De Waalse kerk

69394829_2436154739803899_7545898853468209152_o.jpg

Muziek: Will Knox & Guests in De Waalse kerk

14 november 2019, 20.00 - 22.00 uur

Inhoud

Grap Amsterdam Popmusic en De Waalse Kerk slaan de handen ineen met een showcase serie voor singer-songwriters: Naakt. Tussen het publiek, zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken, geven de beste jonge singer-songwriters zich - figuurlijk! - bloot tijdens een intiem concert, midden in de bijzondere sfeer in deze historische kerk. Tijdens de derde editie op donderdag 14 november is er een optreden van Will Knox & guests

Categorie

Muziek

Doelgroep

Alle leeftijden

Naam locatie

De Waalse Kerk, Amsterdam

Adres

Walenpleintje 159, Amsterdam

Website

https://www.facebook.com/events/456355628303589/

Toegangsprijs en kaarten bestellen

12,50,- via http://bit.ly/WillKnoxWaalseKerk

Meer informatie

Will Knox is een singer-songwriter uit Londen. Voor zijn opleiding vertrok hij naar de US om aan het Berklee College of Music te studeren. Nadat Fab Dupont (gewerkt met o.a. Queen Latifah, Jennifer Lopez, Shakira, Carly Rae Jepsen en geroemd met drie Grammy nominaties) hem op een open mic avond ontdekte, namen zij twee albums en een EP op. Will verhuisde weer naar Engeland en begon als co-writer en auteur van topartiesten als Miss Montreal, Vinchenzo en Dotan, waarmee hij in 2016 een BUMA/STEMRA award won.

Jerusalem is de eerste single van zijn nieuwe EP ‘Little Holylands’, geproduceerd door Martijn Groeneveld (Blaudzun, Emil Landman).

De live shows zijn intieme ervaringen waarin je wordt meegenomen in waargebeurde verhalen met metaforische teksten. Sinds zijn aankomst in Nederland houden de live shows niet op: Een uitverkochte Paradiso-show, optredens op Concert at SEA, Royal Park Live en Bevrijdingspop Haarlem. Of de Engelsman nu solo, met cellist Simon Lewis, of de hele band speelt, je zult snel het ge