Pad tot huidige pagina

Tony's Chocolonely FAIR

fairwebpage.jpg

Tony's Chocolonely FAIR

21 november 2019, 16.00 - 23.59 uur

Inhoud

Tony’s FAIR
Tony’s FAIR is de leukste jaarFAIRgadering van de wereld. Iedereen die belangrijk is in ‘t realiseren van Tony’s missie is erbij aanwezig: van cacaoboer tot chocofan, van leverancier tot Team Tony’s. Want voor een 100% slaafvrije chocolade-industrie heeft Tony’s iedereen hard nodig! Dat lukt alleen samen.

Programma
D’r is natuurlijk weer een verse line-up aan inspirerende sprekers en Tony’s chief chocolate officer Henk Jan Beltman kijkt terug op het afgelopen boekjaar en blikt vooruit naar wat er te doen staat voor ’t komende jaar. Wanteh, hoe doet Tony’s het over de grens? Hoe staat ’t eigenlijk met de fabriek in Zaandam? Je hoort ’t allemaal tijdens Tony’s FAIR.

Het programma start om 17.00 uur. De host van Tony’s FAIR 2019 is presentator en programmamaker Tim Hofman. Ook multi-style choreografe Sherrie Silver, Ikenna Azuike, bekend van het satirische YouTube-kanaal ‘What’s up Africa’ en Hilary Jones, ethic director van Lush, klimmen op ’t podium. Vanaf 19.00 trapt Tony’s af met het avondprogramma: o.a. Tony’s Food FAIR met verschillende foodtrucks en lekkere chocogerechten, allerlei chocospellen (zoals chocoladehappen en meet je impact bij de Kop van Jut) en gaat ’t dak eraf bij de line up curated by Akwasi met acts zoals: Bokoesam, Yung Nnelg, Nana Fofie, KD Soundsystem en een super toffe internationale surprise act (die we later gaan onthullen).

Categorie

Feest en uitgaan

Doelgroep

Volwassenen

Naam locatie

Gashouder, Westergasfabriek, Amsterdam

Adres

Klonneplein 1, Amsterdam

Website

http://fair.tonyschocolonely.com

Toegangsprijs en kaarten bestellen

14 euro